Kroken gjør deg ferieklar!

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kroken gjør deg ferieklar!

Gikk charterturen i vasken i sommer? Da kan du trøste deg med at Norge er verdens beste reisemål. Vet du ikke hvor du skal eller hva hvilken destinasjon du skal velge? Ikke fortvil, Kroken gjør deg ferieklar på en-to-tre.

I snart 50 år har Kroken ledet an i caravanbransjen og hjulpet nordmenn med å realisere campingdrømmen. Er du ute etter en smart, trygg og rimelig Norgesferie, bør du ta turen innom Kroken. Vi har avdelinger fra Kristiansand i sør, til Bodø i nord. Hos oss har du et stort utvalg av ferieklare bobiler og campingvogner, komplett utstyrsbutikk med alt tilbehøret du trenger til campinglivet. I tillegg har vi komplette servicesenter som hjelper deg med alle dine caravanspørsmål. Se vårt store utvalg av bobiler og campingvogner her, eller i bobilvelgeren nederst.

Kompetanse og erfaring

Det skal være trygt å kjøpe bobil eller campingvogn hos Kroken – hos oss står kompetanse og erfaring i høysetet. Vi har gode samarbeidspartnere på finansiering, og gir i tillegg 5 års Norgesgaranti ved kjøp av ny bobil. For oss er det viktig at du som kunde føler trygghet ved alle deler av kundeforholdet – både når det gjelder kjøp, oppfølging, service og en eventuell reklamasjon. Skulle uhellet være ute, eller du har caravanspørsmål, har vi moderne verksted og dyktige medarbeidere ved alle våre lokasjoner som bistår deg med glede.

Du trenger ikke planlegge ruten i detalj i sommer. Bare tenkt: "Stopp! Her var det fint".

Nytelse i Norge

Ta årets sommerferie i indrefileten av norsk postkortnatur, eller i mer trendy urbane strøk. Det er mange skjulte perler i Norge som bare venter på å bli oppdaget av deg.

Med frihet på hjul blir turen til mens du kjører, og du har alt du trenger med deg på tur, både kjøkken, bad, soverom og stue. Se inspirasjonsvideo fra Atlanterhavsveien, en av Norges råeste bilturer.

En del av Norges største forhandlernettverk

Kroken-avdelingene er heleid av Kroken Gruppen, og en del av Norges største forhandlernettverk under importøren Solid Import. Vi er i dag eksklusiv forhandler av noen av Norges største og mest populære bobil og vognmerker, og har Europas største og mest kompetente produsent, Erwin Hymer Group, i ryggen.

Nyt naturen og lunsjen samtidig i sommer.

Vi i Kroken ønsker deg en riktig god tur på hjul i sommer!

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.