Velkommen til KROKEN Åndalsnes

Kontakt Kroken Åndalsnes

Pa-l-Richard-Gra-berg_1280x1280px.png
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Svein-Erik-Gra-berg_1280x1280px.png
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Marita-Valset-Hoel_1280x1280px.png
Marita Valseth Hoel
Salgsmedarbeider 
Esben-Flaa_1280x1280px.png
Esben Flaa
Salgssjef 
Cato-Hagen_1280x1280px.png
Cato Hagen
Selger 
Eivind Bale
Servicesjef 

Kontakt Kroken Bodø

Mary-Ann.jpg
Mary Ann Olsen
Butikk 
Torben.jpg
Torben Hanssen
Daglig leder 
Ernst.jpg
Ernst Rolf Storeide
Kundemottak 
Kato.jpg
Kato Nilsen
Reklamasjon / ettermarked 
Hjalmar.jpg
Hjalmar Fredriksen
Salgssjef 
Knut-OEivind.jpg
Knut Øivind Andersen
Selger 
Torgeir.jpg
Torgeir Vikmark-Lunga
Verksmester 

Kontakt Kroken Brumunddal

Hoeisveen_Svein-Wold-Hansen_1280x1280px.png
Svein Wold Hansen
Avdelingsleder 
Hege-Monica-Dalsheim.jpg
Hege Monica Dalsheim
Butikkselger 
Hoeisveen_Terje-Solstad_1280x1280px.png
Terje Solstad
Ettermarked 
Hoeisveen_Morte-Enzell_1280x1280px.png
Morten Haugli Engzell
Salgssjef 
Hoeisveen_Elena_1280x1280px.png
Eline Surnflødt
Selger 
nyansatt-Hoeisveen.jpg
Morten Rønningen
Servicesjef 

Kontakt Kroken Kingsrød

Hans-Erik-Kingsroed-Daglig-leder-Selger.jpg
Hans Erik Kingsrød
Daglig leder 
Gry-Olsen-Kontor-Butikk.jpg
Gry Olsen
Kontor/butikk/salg 

Kontakt Kroken Kristiansand

Kenneth.jpg
Kenneth Nordhelle
Delelager 
Marit2.jpg
Marit Jensen
Butikkansvarlig 
Rene2.jpg
Renè Jensen
Daglig leder 
Mona.jpg
Mona Tverå
Kundemottaker 
BerntOle.jpg
Bernt Ole Storm
Selger 
Erik.jpg
Erik Dåsnes
Selger 
Haavard.jpg
Håvard Nuland
Selger 
Manfred.jpg
Manfred Krause
Verksmester 

Kontakt Kroken Oslo

Jan Fløtten
Senior selger 
Bilde-av-Henrik.jpg
Henrik Mengaaen
Servicesjef 
Linda-Bergseth_800x800px.png
Linda Bergseth
Booking/kundemottak 
Eli.jpg
Eli Evensen
Butikk 
Tommy-ostli.png
Tommy Østli
Selger og coach 
Tommy.jpg
Tommy Evensen Bakke
Senior selger 

Kontakt Kroken Ålesund

Terje-Giske_1280x1280px_okt_NY.png
Terje Giske
Avdelingsleder 
lesund-Caravan_ansatte_Vidar_cropped.jpg
Vidar Hoff
Selger 
Lars-Bigton.jpg
Lars Bigton
Selger 
AnsattbildePatsy-jpg-500_500-croped_v3-002-.jpg
Patricia Cooper Stafseth
Salgstilrettelegger 
lesund-Caravan_ansatte_BJARNE_cropped.jpg
Bjarne Eide
Kundemottak 
lesund-Caravan_ansatte_MAIKEN_cropped.jpg
Maiken Arntsen
Butikksjef 

Kontakt Kroken Østfold

36B599BB-DC5B-4B18-996E-0D0EB8205E70.jpeg
Magnus Westin
Kundemottaker 
Frode-kopi-1.jpg
Frode Malmo- Martinsen
Salg - Markedsføring 
Stig-Helge-Rodal-ny.jpg
Stig Rodal
Selger 
Bilde-Kristin-Svee-Osufsen.jpeg
Kristin Svee Osufsen
Butikkansvarlig  
Bilde-Atle-Kristoffersen.jpeg
Atle Kristoffersen
Daglig leder 
Bilde-Glenn-Moerch-Grimsroed.jpeg
Glenn Mørch Grimsrød
Klargjører/mekaniker 
Bilde-Ronny-Andre-Braend.jpeg
Ronny Andre Brænd
Klargjører/mekaniker 
ola.jpg
Ola wirum
Selger 

Send oss dine spørsmål

Chat via Facebook

Slik velger du riktig:

Gode kjøpsråd ved valg av campingvogn

Å kjøpe en ny campingvogn kan være en vanskelig og krevende oppgave. Markedet kryr av ulike modeller og størrelser å velge mellom. Vognansvarlig hos Kroken Caravan Åndalsnes, Marita Valseth Hoel, gir deg sine beste tips for riktig valg av campingvogn.

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og for mange betyr det campingliv - et rimelig og morsomt alternativ. – Kundegruppen som først og fremst kjøper campingvogn er unge småbarnsfamilier. Familier som ønsker å viderebringe sine ferieminner til egne barn, forteller Marita Valseth Hoel.

Marita jobber som campingvognansvarlig hos caravanforhandleren Kroken Caravan Åndalsnes.
– Det våre kunder er mest opptatt av når de skal investere i en ny campingvogn er planløsningen, forteller hun. – En barnefamilie vil for eksempel gjerne ha mulighet til å ha både køyer, dobbeltseng og et romslig kjøkken. Marita råder potensielle kjøpere til å bruke tid inne i vognen, sette seg i setene, legge seg i sengene og virkelig se for seg at de skal bo der. Det er viktig at planløsningen og interiøret føles riktig. 
Søvn er utrolig viktig, både når man er hjemme og når man er ute på reise. Bürstner bruker 5-sone, kaldskummadrasser som har høy elastisitet, ulike soner og lang levetid.
Sats på gode sengeløsninger
– Det man bør tenke på når man skal kjøpe vogn, spesielt om man skal kjøpe vogn for første gang, er sengeløsningene. Er man et godt voksent par trenger man kanskje ikke sengeplass til fem personer. Men, å ha mulighet for at ett eller to barnebarn kan være med på tur er alltid kjekt, påpeker Marita. – En barnefamilie vil derimot være avhengig av å ha nok, og ikke minst gode sengeplasser, til både store og små. 
 
Vær bevisst. Hvor mange skal bo i vognen? Hvor mange sitteplasser trenger dere? Hva slags dusjløsning ønsker man? Hvor stor kjøkkenbenk? Hva slags kokemuligheter? Og ikke minst, sørg for å ha nok plass til nødvendig utsyr og bagasje.

– Det er også viktig å være bevisst på om man ønsker en typisk ”sommerferievogn”, eller om det skal være en campingvogn som kan brukes hele året. Vi merker at kundene blir mer og mer opptatt av å kunne bruke vognene sine hele året. Et eksempel er at stadig flere av våre kunder tar med seg vognen sin og oppsøker alpinbakker om vinteren, forteller hun. Marita trekker frem Nordic-serien fra Bürstner som et godt valg for helårs- og vintercamping.
Godt design - kombinert med god kvalitet, gode løsninger og konkurransedyktige priser mot de billigste på markedet gjør at Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn.
Det lille ekstra
– Bürstner tilbyr moderne campingvogner med det lille ekstra, forteller Marita. Den tyske caravanprodusenten Bürstner har både elegante og stilrene vogner, i mange ulike varianter. Dette betyr at enhver kunde vil finne en Bürstner vogn som passer sitt behov, enten det er en praktisk vogn for to eller en romslig familievogn. 
 
Vognene er svært populære på det norske markedet, og produsenten har markert seg med en solid salgsvekst. I 2016 økte salget av nye campingvogner fra Bürstner med nesten 200%. 
Hoel forteller at Bürstner har modeller som vil passe enhver, med romslige kjøkken og gode planløsninger. Velger du en Bürstner vil du alltid finne et harmonisk interiør.
Tre ulike serier
Marita forklarer at vognene fra Bürstner er delt inn i tre ulike serier; Permio, Averso og Nordic. 
 
– Det som er spesielt med Bürstner Premio er at vognene er mindre, og svært lette å kjøre. Disse vognene passer utmerket for førstegangskjøpere, da de også er svært prisgunstige, forteller hun.
 
– Averso derimot, er mer påkostede vogner. Disse vognene har også solide vinteregenskaper. Vognene kombinerer elegant design med yppig serieutstyr. 
 
– Nordic serien er utviklet av Kroken Caravan Import, i samarbeid med forhandlernettverket. Utgangspunktet er egenskapene til Averso serien, men med norsk design og tilleggsutstyr som standard. Du får blant annet Bürstners eget Air Plus system som gir suveren varme i vognen, god luftsirkulering i innredningen og et godt inneklima hele året. Systemet hindrer også kondens, forklarer Marita.
- Det som gjør at kundene velger Bürstner fremfor andre merker, er det gode designet. Kundene er veldig opptatt av interiør og Bürstner har i alle år vært opptatt av elegant møbeldesign og fargevalg i sine modeller, forteller Hoel.
Føl deg som hjemme
Velger du en campingvogn fra Bürstner vil du alltid finne et harmonisk interiør. Produsentens arkitekter, designere og ingeniører jobber tett sammen for at romfølelse, møblering og funksjonalitet skal være perfekt tilpasset hverandre. 
 
Uansett hvilken vogn du velger vil du alltid få en topp moderne gasskomfyr med glassdeksel, et eget deksel til vasken som også kan brukes som skjærebrett, skuffer med praktiske bestikkbokser og lys på overskapene. Badene byr på store hyller, armaturer av høy kvalitet, mye oppbevaringsplass og praktiske detaljer. Et godt tips er å bruke dusjstangen til tørking av våte klær. Alle modellene er også utstyr med madrasser av høy kvalitet og solide sengebunner som sørger for en god natts søvn. – Sovekomfort er et av hovedfokusene til Bürstner, påpeker Marita.
Marita Valseth Hoel (29) er gift og bor i Rauma sammen med mann og barn. Familien kjøpte hus i Isfjorden for fem år siden, da de flyttet hjem igjen fra Ålesund.
Skaper gode ferieminner
Marita er født og oppvokst på Åndalsnes, og begynte i jobben hos Kroken Caravan Åndalsnes 1. mars 2016. – Jeg er relativt ny i gamet, men jeg fant fort ut at dette var en arbeidsplass jeg ville trives på. Vi har så utrolig mange fantastiske kunder og kollegaer, noe som gjør dagene både morsomme og lærerike. 
 
– Jeg husker selv barndommen min med koselige ferieturer i campingvogn. Det å få lov til å hjelpe andre med å skape slike minner og opplevelser, det setter jeg stor pris på. Da jeg kom inn i Kroken systemet ble jeg mektig imponert over hvor stort forhandlernett Kroken Caravan Åndalsnes er en del av. Dersom noe skjer med vognen til en av mine kunder når de er ute på tur, er det bare for kunden å kontakte nærmeste Bürstner-forhandler, så løser det seg alltid, forklarer hun.  

– Det er utrolig kjekt å se at et så stort, landsdekkende nettverk virkelig tar service på alvor ovenfor alle kunder, avslutter hun.

Ta kontakt med Marita på telefon 930 76 602, eller epost marita.hoel@kroken.no dersom du har spørsmål om Bürstner, eller andre campingvogner hos Kroken Caravan Åndalsnes.
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler