Alt du trenger av utstyr til ferien

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Alt du trenger av utstyr til ferien

Vi har komplett utstyrsbutikk med alt tilbehøret du trenger, enten du skal sove i hengekøye, telt, bobil eller campingvogn.

I tillegg har vi servicesenter som kan hjelpe deg med alle dine caravanspørsmål.

Riktig tilbehør gjør ferieopplevelsen bedre

Det finnes ting man må ha, ting man bør ha, og en del man har lyst på. Uansett er det ingen tvil om at sjansen for en hyggelig ferie øker når man har rett tilbehør. Hos oss finner du blant annet et rikt utvalg av utstyr til matlaging og dekketøy. Fritidsovnen Omnia er svært populær, og gjør at du kan trylle frem praktisk talt alt som du kan bake og lage i en fast ovn. Eller hva med et dekketøysett som inkluderer kjølebag? Det finnes også en rekke mobile kompressorkjølere og frysere som kan holde mat og drikke godt nedkjølt på reisen.

Lite dreper god kveldsstemning like effektivt som mygg og knott. Med løsninger som Swissinno mygglanterne kan man unngå at mygg blir for stor del av ferieminnene. Den stilfulle lanternen sender ut duft i fire timer, og skal få myggen til å holde en avstand på 20 kvadratmeter. -Og mens vi er inne på stilfulle lanterner. Hva med flammelampe? Vi har et riktig utvalg av ladbare, naturtro og stemningsskapende flammelamper med og uten Bluetooth-funksjon. Helios Flammelampe med Bluetooth er undertegnedes favoritt.

Vi har også en rekke rengjøringsprodukter optimalisert for effektiv og enkel rengjøring på turen.

Du finner et rikt utvalg møbler, telt, grill og grillutstyr, stereo, ryggekamera og annet multimediautstyr. Og mye mer! Vi har det meste du kan tenkte deg - og litt til! Kom innom oss og se!

Besøk oss på Øran Øst

I snart 50 år har Kroken ledet an i caravanbransjen og hjulpet nordmenn med å realisere feriedrømmen. Er du ute etter en smart, trygg og rimelig Norgesferie, bør du ta turen innom oss. Du finner oss i Raumavegen 51, Åndalsnes.

Åpningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 14.00
Søndag: Stengt

Du kan også nå oss på tlf. 71220230 eller på e-post