Oppdag Norge i bobil

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Oppdag Norge i bobil

Kortreist bobilferie i Norge er smart, enkelt og trygt. Du kan ta med alt du trenger i ditt eget feriehus på hjul, og oppdage kjente og ukjente perler i vårt nydelige land.

Men det kan lønne seg å være rask om du vil ha de mest attraktive modellene.

Har du planer om å oppdage Norge i ny bobil i 2021, kan det være lurt å være tidlig ute. I følge bobilverden.no er de fleste bobilfabrikker utsolgt for 2021-modeller. Derfor bør du være tidlig ute om du vil ha maksimal valgfrihet.

Reserver nå og sikre deg favoritten

I 2021 feirer Kroken 50 år, og avdelingene i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Østfold, Kristiansand og Haugaland har bestilt inn et stort utvalg modellnyheter fra ledende merker som Bürstner, Carado, LMC, Niesmann Bishcoff, Laika og landets mest solgte merke siste fem år, Norgesfavoritten Hymer. Ta kontakt og reserver din favoritt nå, så er ferieopplevelsene i 2021 sikret.

Se bobiler på lager >>

Legg turen til en av verdens vakreste veistrekninger og opplev mange idylliske steder fra landveien. Bak rattet på en bobil gjennom Norge kan du forflytte deg fritt i forhold til værmeldingen og hva du ønsker å se og oppleve.

Bestilte 2021-modeller på vei til Kroken

Se flere

Har du spørsmål om 2021-nyheter på vei inn?

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Finn nærmeste avdeling

    Vis flere

    Femti år i caravanbransjen

    Åndalsnes og Rauma er kjent som verdens beste sted for naturglade mennesker, og kan skilte med mektige fjelltopper og nasjonale turistattraksjoner. Mindre kjent er det kanskje at byen også regnes som Norges Caravanhovedstad. I 1971 startet gründer Leif Kroken i caravanbransjen. I dag er Kroken Gruppen ledende i Norge innenfor import og salg av bobiler, vogner og campingutstyr. Kroken-kjeden har forhandlere i Bodø, Åndalsnes, Ålesund, Brumunddal, Oslo, Østfold, Kristiansand og Haugaland.