Opplev Norge i bobil

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Opplev Norge i bobil

Med en kortreist bobilferie i sommer kan du reise både trygt, smart og rimelig. Ta med alt du trenger i ditt eget feriehus på hjul, og spar miljøet ved å utforske lokale perler. I tillegg får du akkurat nå valutarabatt på nye, ferieklare 2019-modeller.

Prisgunstige 2019-modeller

Akkurat nå er det lønnsomt å kjøpe nye, ferieklare 2019-modeller. Du får nemlig valutarabatt fordi bobilene på lager er kjøpt inn til gunstig valutakurs. Finn ditt nye feriehus på hjul med vår vogn- og bobilvelger under, eller i produktlisten nederst.

Reis trygt med bobil

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil en perfekt løsning. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

På bobilferie har du altså alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I bobil begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Tett på opplevelsene: Med bobil som overnattingssted trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende.

Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region. Spar drivstoffutgiftene og sats på kortreiste eventyr i sommer.

Trenger du inspirasjon til å finne reisemål i eget nærområde? Se Terje og Elis lokale favorittdestinasjoner fra nærmiljøet i Ålesund.

Hva har du lyst på?
Antall soveplasser
Velg totalvekt
Ny solnedgang hver kveld: Nyt de lange sommerkveldene - akkurat der du vil.

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.