Her er vinnerne

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Her er vinnerne

2017 har vært en fest for caravanbransjen i Norge. Ved utgangen av oktober er det registrert 3.419 nye bobiler i Norge, en økning på 20,6% sammenlignet med fjoråret. I Møre og Romsdal er salgsveksten på hele 60%. På salgstoppen i fylket troner tre tyske merker som importeres til landet fra Åndalsnes, også kjent som Norges Caravanhovedstad.
Leser man salgsstatistikken rett fram, viser tallene at fabrikken Capron ligger på toppen av salgslisten i fylket med 50 registrerte bobiler. Men dette tallet inneholder delvis salget av både Carado, Sunlight og Solifer, siden Capron er produsenten av disse merkene.

– Innen utgangen av oktober var det så langt i år registrert 34 nye Hymer-bobiler, 34 Bürstner-bobiler og 30 Carado-bobiler i Møre og Romsdal. Dette gjør Hymer, Bürstner og Carado til de tre mest solgte bobilmerkene i fylket, forklarer Svein Erik Gråberg, daglig leder ved Kroken Caravan Åndalsnes. Forhandleren i Åndalsnes er offisiell forhandler av de tre mestselgende bobilmerkene, i tillegg til Niesmann og italienske Laika samt vognmerket Eriba.
Campinggiganten Hymer er rangert blant de mest innovative og suksessrike bobil- og campingvognprodusentene i Europa. Bobiler fra Hymer er kjent for sin høye kvalitet og sitt gode design. 

Salgsvinneren

Hymer troner fortsatt salgstoppen som Norges mest solgte bobilmerke, for tredje år på rad. Norgesfavoritten er blant annet skiesset Thomas Alsgaards favoritt. Det tyske kvalitetsmerket tilbyr bobiler i fire ulike klasser, med et bredt utvalg av modeller og planløsninger. Produktsortimentet spenner seg fra rimelige bybobiler til større luksusmodeller, slik at alle vil finne en Hymer-bobil som dekker sine behov og ønsker. Innen utgangen av oktober var det solgt totalt 381 nye Hymer-bobiler i Norge.

> Se alle bobiler fra Hymer
Bürstner er spesielt kjent for godt design, og har i alle år vært opptatt av fargevalg og elegante løsninger. Velger du en Bürstner får du alltid et smakfullt interiør, en god planløsning og utmerket sovekomfort.

Tilbake i toppen

Bürstner er en av Europas aller største produsenter av campingvogner og bobiler, og har som mål å skape en hjemmekoselig atmosfære i alle sine produkter. Campinggiganten har de siste årene satset knallhardt på det norske markedet, og belønnes nå med en suveren salgsøkning. Så langt i år har det totale bobilsalget til Bürstner økt med hele 42,3%, og merket ligger nå på andreplass på salgsstatistikken i Norge. Eventyrerne Cecilie Skog og Alexander Gamme er blant de som kjører Bürstner bobil. I Møre og Romsdal er salget av Bürstner økt med hele 112,5%

> Se alle bobiler fra Bürstner
Alle Carado bobiler er bygget på et Fiat Ducato chassis med et moderne design, både innvendig og utvendig. Alt du ser er laget av ekte tysk kvalitet og du er omringet av komfort til enhver tid.

Populær budsjettbobil

Du trenger ikke nødvendigvis betale dyrt for en velutstyrt bobil. Carado er lavprismerket fra den tyske Hymer, og tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. Skal du kjøpe din første bobil er Carado et utmerket valg, og merket blir stadig mer populært både i Møre og Romsdal og i resten av landet.

> Se alle bobiler fra Carado