Om oss

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Om oss

Kroken Åndalsnes er en del av Kroken Caravan AS, som har caravanforhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand. Vi forhandler kvalitetsmerker fra Solid Import, landets største caravanimportør.

Vi fører merkene Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado som er eid av Europas største aktør i caravanbransjen Erwin Hymer Group. Alle merkene importeres til Norge av Solid Import AS, som har hovedkontor på Åndalsnes.

Våre produkter
Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for våre kunder. Produktspekteret favner fra den helt enkle campingvogna til eksklusive bobiler i millionklassen. Lang erfaring og solid kunnskap kommer våre kunder til gode.

Det er viktig for oss at du som kunde opplever trygghet i forhold til oppfølging, deler og service når du handler våre produkter.

Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd med sin handel uansett om det er deler, rekvisita, campingvogn eller bobil de har kjøpt

I tillegg har vi campingutstyr og tilbehør fra Max Fritid Engros AS, som har hovedkontor og sentrallager på Åndalsnes.

Historikk

Kroken Caravan AS ble i sin tid etablert av Leif Kroken allerede i 1971. De første årene forhandlet vi Astral og Cabby, i 1974 startet vi opp med KNAUS. Allerede i 1982 fikk firmaet agenturet på Bürstner og senere kom Hymer, Tabbert, Niewiadow og Atlas.

Gjennom nesten femti år har Kroken Åndalsnes forsynt ferieglade nordmenn med et betydelig antall campingvogner og bobiler.

Bestill verkstedtime og deler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.