Verksted

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Splitter nytt caravanverksted

Kroken Caravan har Midt-Norges største caravanverksted. Det nye verkstedet åpnet i april 2017 og utfører alle reparasjoner på campingvogner og bobiler. Bestill verkstedtime i skjemaet nederst på siden.

Hos oss får kundene en komplett verkstedpakke. Vi tilbyr omfattende service og reparasjoner på alle bobiler og campingvogner, og i samarbeid med Åndalsnes Bilverksted utfører vi også service og reparasjoner på motorer. Har du kjøpt bobil eller campingvogn hos oss er vårt mål at du skal få hjelp i løpet av en uke. Vi tar også imot bestillinger fra kunder som ikke har kjøpt caravan hos oss.Ved åpning av det nye verkstedbygget ved Øran Vest, har den totale kapasiteten til verkstedet økt fra 5 til 14 enheter.Verkstedet finner du i Strandgata 125, 6300 Åndalsnes.

SERVICETURER

Som ett av få caravanverksted i fylket tilbyr vi alle campingvogn-eiere å utføre reparasjoner på stedet. Dette er et godt tilbud for de som står på fast plass. Med vårt rikholdige lager og godt utstyrte verkstedbil kan vi utføre de fleste reparasjoner der vognen står. 

Vi jobber hovedsakelig med egne merker - men kan også ta jobben, med visse forbehold, dersom du har en vogn av et merke vi ikke forhandler.

Vi utfører serviceturer i Romsdal, Nordmøre, Oppdal og nordre deler av Gudbrandsdalen. Verkstedet har to årlige turer, en om våren og en om høsten. Ellers tar vi også på oss uteoppdrag etter behov. For at vi skal reise ut og reparere din vogn må det være 4-5 kunder som ønsker reparasjon. Kundene trenger ikke være på samme sted, men de må være i omtrent samme geografiske område.

Bestill verkstedtime og deler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.