Velkommen til Norges største bobiltreff

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Velkommen til Norges største bobiltreff

18. - 20. mai arrangeres årets store bobiltreff i caravanhovedstaden Åndalsnes. Et av Norges største livebad, Vassendgutane, står for årets underholdning og arrangør Kroken Caravan Åndalnes lover suveren stemning, festmiddag, fantastiske omgivelser og mange gode tilbud hele helgen!
Kroken Caravan Åndalsnes arrangerer årets bobiltreff i samarbeid med Norsk Bobilforening Region Midt. – Vi er opptatt av at dette skal bli et treff der deltakerne skaper gode minner, opplever de fantastiske omgivelsene i Åndalsnes, samt treffer nye og gamle venner. I fjor var det samlet hele 244 bobiler utenfor lokalene våre og vi håper på mist like mange besøkende i år, forteller Svein Erik Gråberg, daglig leder ved Kroken Caravan Åndalsnes. Det blir utstilling av de aller hotteste nyhetene innen bobil, caravan og caravantilbehør, samt verkstedtjenester og suverene tilbud hele helgen.
Under årets bobiltreff på Åndalsnes spiller Vassendgutane opp til dans fredag kveld. (Foto: Pressefoto)
"Helane i Taket"
Første treffdag, fredag 18. mai, er det duket for storslått konsert med Vassendgutane. ”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for Vassendgutane, som styrer mot den 22. turnesesongen i orkesetet si historie. Festcountry er og forblir Vassendgutane sitt varemerke, og Svein Erik Gråberg hos Kroken Caravan Åndalsnes lover topp stemning.
Det var god stemning og rekordmange besøkende ved camp-området i 2016. Naturen og det flotte været skapte en perfekt ramme rundt treffet. (Foto: Jens Lyngstad)

Variert og spennende program


Det første bobiltreffet ble arrangert i 2004, og det startet med at Kroken Caravan Åndalsnes inviterte noen av sine faste kunder til et lite treff en helg på Åndalsnes. Treffet var vellykket og i årene som fulgte var det stadig flere som ønsket å delta. Tradisjon tro rigger forhandleren opp telt til bobil-campen utenfor butikken også i år. Her skal deltakerne nyte et variert og spennende program med mat, underholdning, musikk og gode tilbud. Ustillingshallen og utstyrsbutikken er åpen hele helgen, fylt med årets nyheter fra Europas ledende produsenter.
Under bobiltreffet arrangeres det en rekke spennende og sosiale aktiviteter. I fjor ble det blant annet arrangert strikke-kafe, fjelltur med guide, rebusløp og lotteri. Foto: Jens Lyngstad.  (Foto: Jens Lyngstad)

Påmelding

Bindende påmelding sendes til Marita Hoel hos Kroken Caravan Åndalsnes på telefon: 930 76 602, eller epost: marita.hoel@kroken.no. Her er det førstemann til mølla! Treffavgift kr 500,- per person. Gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding. Treffavgiften inkluderer følgende:
Konsert med Vassendgutan fredag 18.05.18 Festmiddag med dans lørdag 19.05.18 Gratis servering av brus, kaffe, kaker og pølser hele helgen Parkering alle dager (strøm til alle med medisinske behov) Vi trenger følgende informasjon ved påmelding: Navn på deltakere i hver bil Mobilnummer til deltakere i hver bil – Meld dere på tidlig, her blir det rift om plassene!