En bauta blant tindene

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

En bauta blant tindene

I snart 50 år har fylkets eldste caravanforhandler ledet an i bransjen fra Åndalsnes. Med mange opp- og nedturer gjennom årene har Kroken Åndalsnes alltid vært en bauta blant tindene. Daglig leder, Svein Erik Gråberg, har stått fjellstøtt i 25 år og bidratt til å realisere feriedrømmer for campingglade nordmenn.

Drømmen

Da Svein Erik Gråberg var liten hadde han en klar tanke på hva han skulle bli når han ble stor: – Jeg skulle bli sjef, og jeg skulle jobbe med salg. Dermed var det ikke så mye å tenke på da muligheten åpnet seg på Kroken Åndalsnes. Energien er like stor i dag hos daglig leder på Kroken Åndalsnes, Svein Erik Gråberg, som den dagen han startet i 1995. Han feirer like godt 25 år med et enormt salg av bobiler og campingvogner, og toppen ikke er nådd. – Salget har blomstret etter en litt tøff start i mars. Det morsomste er at 60 % av salget i det siste har gått til nye bobil- og vognentusiaster. Det er mange som har fått øynene opp for den fantastiske ferieformen bobil og vogn byr på, hvor du kan ta med deg huset på hjul. Du trenger ikke stresse, og kan stoppe hvor du vil – når du vil. Spør du meg er dette den perfekte måten å feriere på.

Fornøyde kunder

Svein Erik har gått gradene på Kroken Åndalsnes hvor han begynte som selger i 1995. – Jeg har opparbeidet meg en solid erfaring i caravanmarkedet og vet ofte hva som er det beste valget for kunden. Det skal forbindes med trygghet å gjøre en handel hos oss. Med glimt i øyet og kunnskap i bagasjen er det ikke rart kunder er fornøyde og vender tilbake. – Jeg husker fortsatt den første bobilen jeg solgte, en Bürstner A620. Han som kjøpte den bilen var innom for å hilse på her om dagen. Utrolig hyggelig at han husket meg og ikke minst – er like fornøyd etter 25 år. Det var skikkelig stas.

Er kunden fornøyd, er vi fornøyd

Hva skal til for å lykkes i en bransje med stadig flere tilbydere? – Det viktigste jobben man gjør er å lytte. Lytte til hva kunden ønsker, og da helst hvilke bruksområder og behov de har. En god selger rettleder kunden og hjelper de med å finne det riktige produktet som passer akkurat de. Er kunden fornøyd, er vi fornøyd. Enkelt.

Hva er ditt beste tips til de som er på utkikk etter bobil eller campingvogn? – Sondér terrenget og finn ut hva du ønsker å bruke bilen eller vognen til. Dra innom en forhandler som har alt på en plass. Godt utvalg, god butikk, og et godt servicesenter hvor du kan få hjelp. Det er en investering for de fleste og da skal man være trygg på at man kjøper noe man blir fornøyd med. Vi selger ikke bare produkter, vi selger gode opplevelser. Vi har et stort utvalg med produkter fra Europas største produsenter og vi bryr oss om kunden hos Kroken Åndalsnes.

Norgesferie

Hva er ditt tips til Norgesferien i år, Svein Erik? – Kom til oss og kjøp en bobil eller campingvogn. Deretter bruker du første uken din i magiske Romsdalen. Her er et utall av perler hvor du kan overnatte, aktiviteter på fjord eller i fjell, lokale matprodusenter, trivelige folk og, ikke minst, har du noen spørsmål om bobilen eller campingvognen er det bare å stikke innom oss. Da får du testet huset ditt på hjul, pakket magiske opplevelser i bagasjen og kan reise videre på nye eventyr uten bekymringer. Jeg er ikke i tvil: bobil- og campingferie er helt rått!

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.