Bytter navn til KROKEN

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bytter navn til KROKEN

Kroken Caravan Åndalsnes forbereder fremtidig vekst og bytter til KROKEN sammen med syv andre forhandlere i Bodø, Ålesund, Brumunddal, Kløfta, Råde og Kristiansand. Samtlige eies av Kroken Caravan Detalj AS på Åndalsnes.
Norges sterkeste merkenavn
Kroken-navnet er unikt når det kommer til caravan og camping i Norge. Siden gründeren Leif Kroken startet opp med campingvogner på Åndalsnes i 1971, har Kroken Gruppens virksomheter utviklet seg til å bli størst av alle, med solide 1,2 milliarder i omsetning i 2017. Åndalsnes omtales av mange som Norges Caravanhovedstad, og 48 år i bransjen har bidratt til at få andre navn i bransjen, om noen, er sterkere assosiert med bobiler og campingvogner enn nettopp Kroken.

– KROKEN-navnet kjennetegnes ved næringsteft, gründerånd, arbeidsvilje, pågangsmot, kunnskap og langsiktighet. Vi skal ta godt vare på erfaringen og kompetansen som er opparbeidet gjennom snart 50 år når vi nå tar fatt på oppgavene som skal løfte oss videre inn i fremtiden, sier Svein Erik Gråberg, daglig leder i Kroken Caravan Åndalsnes, som 1. april endres til KROKEN avdeling Åndalsnes.

Svein Erik Gråberg er daglig leder i Kroken Caravan, som 1. april endrer navn til KROKEN avdeling Åndalsnes.

En del av Norges største forhandlernett

KROKEN avd. Åndalsnes er en del av landets største forhandlernett, som består av totalt 22 av landets mest erfarne forhandlere fra Kristiansand i sør til Alta i nord. - Gjennom SOLID Import AS har vi både verdens største aktør innen camping- og fritidskjøretøy (Thor Industries) og Europas største vogn- og bobilprodusent EHG (Erwin Hymer Group) i ryggen. Det gir oss tilgang til de beste kvalitetsmerkene i Europa; Niesmann-Bischoff, Hymer, Laika, Bürstner, LMC og Carado. Det en trygghet å være en del av landets største forhandlernettverk. Det er en styrke for både oss og våre kunder, avslutter Gråberg.

Feirer navnebytte og åpning av Norges største utstyrsbutikk

Kroken avd. Åndalsnes markerer navnebyttet og åpning av Norges største utstyrsbutikk for campingutstyr og tilbehør, MAX FRITID KOMPLETT, fra torsdag 28. mars. Det blir enkel servering og mange gode tilbud.

For mer informasjon, ta kontakt med:
Svein Erik Gråberg, daglig leder KROKEN avd. Åndalsnes, telefon 98 60 24 93.