Utvider tilbudet på Åndalsnes

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Utvider tilbudet på Åndalsnes

Kroken Caravan Åndalsnes har Midt-Norges største caravanverksted og utfører omfattende service og reparasjonsarbeid på alle bobiler og campingvogner. Nå utvikler verkstedet seg videre med ny kompetanse og nye tjenester, som er høyt etterspurt i bransjen.

Stadig økende salg og markedsandeler gjorde at Kroken Caravan Åndalsnes vokste ut av lokalene sine. I 2017 investerte Kroken-konsernet 15 millioner kroner i nytt caravanverksted for å kunne bistå kundene på en trygg og effektiv måte. Nå utvikler verkstedet seg ytterligere, med ny kompetanse og nye, ettertraktede tjenestetilbud på Åndalsnes. Caravanverkstedet er nå offisielt Oyster servicepunkt, og tilbyr også montering av elektrisk håndbrekk for bobil.

Verkstedet på Åndalsnes tilbyr nå spesialkompetanse innen hydrauliske støttebein og luftfjæring. Foto: Espen A. Istad.
Trenger du service på ditt Oyster parabolanlegg har Kroken Caravan Åndalsnes kompetansen du trenger. Foto: Espen A. Istad. 

Oyster servicepunkt

Eivind Bale forteller at verkstedet nå også er offisielt Oyster servicepunkt. – Som Oyster servicepunkt gjennomfører vi feilsøking, oppdaterer og bytter komponenter på alle Oyster parabolanlegg. Har du problemer med ditt parabolanlegg kan du dermed være trygg på at du får den hjelpen du trenger her hos oss, sier Bale.
Kroken Caravan Åndalsnes har Midt-Norges største caravanverksted og tilbyr en komplett verkstedpakke. Foto: Espen A. Istad.

Montering av elektronisk håndbrekk

Bale forteller at verkstedet også tilbyr montering av e-brake på Fiat Ducato chassis. – E-Brake står for elektrisk håndbrekk. Med e-brake slipper du å dra opp håndbrekket når bobilen er parkert, du bare holder bremsepedalen nede samtidig som du trykker på en bryter. Dette er en svært praktisk løsning, da mange opplever at håndbrekket blir i veien når bilen er parkert og førerstolen skal snus, forklarer servicesjefen.
Servicesjef Eivind Bale, forteller at de når utvider arbeidsstaben ved verkstedet på Åndalsnes. Foto: Espen A. Istad.

Kunden i fokus

– Vi har kunden i fokus. Service og ettermarked er høyt prioritert hos oss, forklarer Bale. Etter utvidelsen i 2017 har verkstedet på Åndalsnes økt kapasitet med plass til 9 enheter samtidig. Caravanverkstedet samarbeider også med Åndalsnes Bilverksted og tilbyr dermed service og reparasjon på både bodel og chassis på samme sted. – For å ta imot det store behovet i markedet utvider vi nå verkstedstaben vår. Dersom du er mekaniker med erfaring innen elektronikk kan du lese mer om den ledige stillingen vår her. Søknadsfrist 20. mai.