Multimodellen Carado Vlow

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Multimodellen Carado Vlow

Opplevelsesreiser for to, kortreiste helgeturer eller ferier med familien. Hverdagshelten Carado Vlow passer utmerket for deg som ønsker en funksjonell og kompakt bobil, som også egner seg godt som en bil nummer to.
Bobiler trenger slett ikke være store for å fungere som et hjem på veien. Bybobilene har hatt en enorm vekst nedover i Europa de siste årene, og stadig flere nordmenn investerer nå i de bekvemme flerbruksbobilene. Noen av fordelene med bybobilene, også omtalt som vans, er at de både er lettkjørte og svært anvendelige.
Interiøret i nye Carado Vlow har et moderne og stilrent utseende, med mange praktiske løsninger.

Det beste av begge verdener

En bybobil er for mange det beste av begge verdener, og er en ideell løsning for deg som legger større vekt på tilgjengelighet og opplevelser, enn mye innvendig plass. Carados nyeste modelltilskudd, bybobilen Vlow, preges av kompakte ytre mål, fleksibilitet og moderne design. Den inneholder alt du trenger for å leve komfortabelt. Både bad, kjøkken, sittegruppe og senger. Vlow er en egnet ledsager i de fleste situasjoner. Takket være gode kjøreegenskapene kommer den seg frem der større bobiler ikke ville hatt en sjanse.

Carado er lavprismerket fra tyske Hymer, som tilbyr prisgunstige bobiler i flere størrelser. (Foto: Produsent)

Fire ulike utgaver

Vlow er en utmerket følgesvenn på ferier og opplevelsesreiser, men kan like fint brukes som privatbil eller varebil i hverdagen. Den nye bybobilen kommer i fire ulike utgaver, med egenvekt fra 2.795 kg til 2.985 kg, og to til fem soveplasser. Man kan velge mellom seng på tvers eller på langs i bobilen. Interiøret er gjennomtenkt, med mange praktiske og moderne innredningsdetaljer som standard. Alt du ser er laget av ekte tysk kvalitet og du er omringet av komfort til enhver tid.

Ønsker du ytterligere komfort kan du velge mellom flere ulike utstyrspakker til din Carado Vlow.

Prisvennlig innstegsmerke

Carado er ett av Norges mest kjøpte innstegsmerker, og skal du investere i din første bobil er Carado et utmerket valg. Modellene karakteriseres som sporty, moderne og prisvennlige. Carado tilhører tyske Erwin Hymer Group - som tilbyr europeisk dekkende service, topp kvalitet og en uslåelig verdi for pengene.