Bjørndalens bobil på tre minutter

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bjørndalens bobil på tre minutter

Har du lurt på hvordan en bobil blir til? Denne videoen fra produsenten av Ole Einar Bjørndalens luksusbobil gir deg svaret på noen få minutter.

Tyske Niesmann+Bischoff tar deg med på innsiden av fabrikken i Polch i distriktet Mayen-Koblenz i Rhinland-Pfalz sør i Tyskland. Her får du et innblikk i hvordan bobiler settes sammen av moduler og elementer på en fascinerende måte.

Skiskytterlegenden Ole Einar Bjørndalen kjører Niesmann Arto. Foto: Oddgeir Visnes

Ole Einars genistrek

Niesmann + Bischoff produserer blant annet de to luksuslinerne Arto og Flair som har vunnet flere internasjonale designpriser og flere priser som «årets bobil». Den evigunge kongen av skiskyting, Ole Einar Bjørndalen har for fjerde året på rad en Niesmann Arto.

– For meg har bruken av bobil vært en genistrek og en suksessfaktor for at jeg fortsatt henger med i toppen, sier Bjørndalen.

Vil bli bobilens Apple

Niesmann+Bischoff har en klar strategi for design og innovasjon når det gjelder bobiler. Det handler om å bygge en merkevare helt i verdenstoppen:

– Niesmann+Bischoff skal ikke bare være en trendsetter i utviklingen av bobiler. Vårt klare mål og ambisjon er å gjøre Arto og Flair til en merkevare for livsstil i bobilsegmentet på samme måte som Apple og Adidas har gjort det på sine områder. Vi mener vi har alle forutsetninger for å lykkes, sier daglig leder Hubert Brandl. Til tross for en viss stagnasjon i det generelle bobilmarkedet, har Niesmann+Bischoff med sine modeller hatt en økning i produksjonen på 40 prosent. Og hvordan produksjonen foregår får du et underholdende innblikk i her.