Med firbente venner på tur

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Med firbente venner på tur

Å reise på tur med bobil er populært blant både to- og firbente nordmenn. Stadig flere reiser på campingferie med hund, og det setter ekstra krav til både sikkerhet og komfort.
– Vi ser at stadig flere reiser med hunden sin på tur, både barnefamilier og eldre par. En voksende andel av de som deltar i konkurranser med hunden sin benytter seg også av bobil eller vogn til og fra ulike stevner, forteller Eivind Bale, servicesjef hos Kroken Caravan Åndalsnes.

– De fleste har hunden sin i bur, der buret enten er plassert i garasjen eller inne i bilen, for eksempel under bordet. Andre har hunden i sele, der hunden ligger på et teppe på sofaen eller på gulvet. Mulighetene er mange, forklarer Bale.
Eivind Bale er servicesjef hos Kroken Åndalsnes og har selv hund.

Bur eller sele

– Valg av sikring varierer selvsagt ut fra størrelsen på hunden, hvor mange hunder man har og kjøretøyets opprinnelige løsninger. Skal hunden være i bur er det viktig å sørge for at buret er sikret fast i bilen, uansett plassering. Dersom hunden ikke er i bur må man bruke sele, forklarer Bale. Under reisen er det også viktig å passe på at hunden får nok vann og rikelig med luft.

Stadig flere kombinerer hund, hundeutstillinger og konkurranser med bobil eller campingvogn. 

Nytt caravanverksted

I april åpnet Kroken Caravan Åndalsnes Midt-Norges største caravanverksted. Det splitter nye verkstedet tilbyr omfattende service- og reparasjonsarbeid på alle bobiler og vogner, samt skreddersydde løsninger for sikring og tilpasning av kjøretøy til en eller flere hunder. De ansatte har erfaring og kompetanse innen tilrettelegging av både nye og brukte enheter, til ulike hundehold.
Kroken Caravan Åndalsnes tilpasser alle typer bobiler og vogner, for hund og andre kjæledyr.

Skreddersyr løsninger

– Den siste tiden har vi montert en del bur i garasjen på ulike bobilmodeller, samt åpnet opp fra garasjen og inn i bilen. På den måten kan hunden ligge trygt i buret, men samtidig ha kontakt med de andre i bilen, forklarer Bale.

– Vi skreddersyr løsninger som passer ditt kjøretøy, din hund og ditt behov, påpeker han.

Ta kontakt

Ta kontakt med servicesjef Eivind på tlf. 977 75 057, eller e-post eivind.bale@kroken.no for tilbud eller ved spørsmål om sikring av hund i bobil eller campingvogn.