Suksesstreff ga rekordomsetning

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Suksesstreff ga rekordomsetning

Årets store bobiltreff i caravanhovedstaden Åndalsnes slo alle rekorder. Hele 261 bobiler fikk plass på treffet, været var strålende og arrangør Kroken Caravan Åndalsnes hadde rekordomsetning på over 15 millioner kroner.
– Årets bobiltreff var særdeles vellykket! Vi hadde totalt 261 bobiler og ca. 50 på venteliste. Været var helt supert alle dager og alle gjestene koste seg i solen, forteller Svein Erik Gråberg, daglig leder ved Kroken Caravan Åndalsnes. – Vi hadde rekordomsetning av nye og brukte bobiler, samt rekordstor omsetning i butikken. Konserten med Vassendgutane var en stor suksess, og guttene i bandet koste seg med publikum. Over 600 personer overvar konserten, som varte frem til klokken 01.00.
Bobiltreffet, som ble arrangert for 15 år på rad har blitt en fast og viktig tradisjon på Åndalsnes.

Berømmer nabobedrifter og ansatte

– Til slutt vil jeg også si at vi er veldig takknemlige for at vi har så gode naboer. Vi hadde ikke greid å arrangere dette uten velvilligheten til Plasto, Recticel og Veøy. Så en stor takk til dem! Samtidig må jeg berømme alle mine ansatte for en fantastisk innsats. De har virkelig stått på for å dra dette i land. Uken i forveien og under treffhelgen bodde de regelrett på jobben – og det med et stort smil om munnen. All ære til dem!
De besøkende fikk nyte strålende solskinn og fantastiske omgivelser i caravanhovedstaden Åndalsnes.

Nytt treff i 2019

Gråberg avslutter med å påpeke at samarbeidet med Norsk Bobilforening Region Midt, ved Karl Olsen, har vært helt topp fra start til mål. – Vi har allerede avtalt og planlegger et nytt treff som arrangeres i pinsen i 2019, forteller Gråberg.