Her finner du ditt nye feriehus på hjul

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Her finner du ditt nye feriehus på hjul

Drømmer du om trygg, smart og fleksibel ferie i år? Hos oss finner du ferieklare hus på hjul i alle prisklasser -både nye og brukte.

Start ferien hos Kroken

Hos oss finner du alltid et stort utvalg av ferieklare, nye og brukte bobiler og vogner fra kvalitetsmerker som bl.a. Carado, Laika, Hymer, LMC, Niesmann, Eriba og Bürstner med mer. Ta gjerne turen innom butikken vår eller en titt på vår digitale utstilling. Vi hjelper deg med å finne det perfekte feriehuset på hjul tilpasset dine behov og ønsker!

En ny bobil eller vogn er en stor investering for de fleste og da skal man være trygg på at man kjøper noe man blir fornøyd med. Esben, Cato og Svein Erik gir deg gjerne nyttige råd til valg av den perfekte modellen for dine behov.
Finn din nye bobil
Finn din nye vogn

Reis trygt med bobil og campingvogn

Dersom du vurderer å feriere i eget land i år, er bobil og campingvogn den perfekte løsningen. Reis hvor du vil når det passer deg, lad batteriene i varme, gode senger, ta med god drikke og ferske ingredienser i kjøleskapet, lag favorittmåltidet på eget kjøkkenet, nyt en forfriskende dusj etter sykkelturen og kos deg med nyhetene og favoritt-serien på TV.

Med hytte på hjul har du alt du trenger på ett sted, akkurat som hjemme. I tillegg begrenser du også faren for å bli smittet, så lenge du følger myndighetenes råd når du er i kontakt med andre.

Tett på opplevelsene: Med bobil eller vogn som overnattingssted trenger du ikke reise langt for å oppleve noe nytt og spennende. Ta med familien på tur, og skap uforglemmelige ferieminner!

Se Krokens jubileumsmodell

Reisetips med bobil: Oppdag ukjente perler i egen region

I Norge behøver du ikke reise langt for å oppleve storslått natur, spennende aktiviteter eller vakre byer. Det er mange ukjente perler å finne i ditt eget nærmiljø og din egen region. Spar drivstoffutgiftene og sats på kortreiste eventyr i sommer.

Trenger du inspirasjon til å finne reisemål i eget nærområde? Se Terje og Elis lokale favorittdestinasjoner fra nærmiljøet i Ålesund.

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.