Braksalg av Bürstner i Norge

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Braksalg av Bürstner i Norge

2017 har vært en fest for caravanbransjen i Norge. Ved utgangen av oktober er det registrert 3.419 nye bobiler i Norge, en økning på 20,6% sammenlignet med fjoråret. For den tyske campinggiganten og norgesfavoritten Bürstner har det vært spesielt hyggelig.

Den tyske produsenten Bürstner er en stor favoritt blant mange nordmenn, på grunn av sine velutstyrte modeller og gunstige priser. Så langt i år har bobilsalget til Bürstner økt med hele 42%, og merket ligger nå på andreplass på salgsstatistikken. Vognsalget for det tyske merket har også hatt en solid økning på 56% hittil i år.

– Vi er svært fornøyde med veksten til Bürstner så langt i år. Bürstner har en bred range av ulike modeller og planløsninger. De tilbyr alt fra enkle campingvogner, til bybobiler og elegante, helintegrerte modeller. De aller fleste vil derfor finne en Bürstner som passer sitt behov, sier Tor Grüner hos Kroken Caravan Import.

Landsomfattende forhandlernett

– Bürstner har et stort og landsomfattende forhandlernett som skaper trygghet for kunden. Produktene har lyse og åpne planløsninger, med moderne innredning og et stort utvalg av ulike farger og materialer. Bürstner utmerker seg med design som passer hele familien, og du vil alltid bli møtt av en hjemmekoselig atmosfære, påpeker Grüner.

General Manager hos Kroken Caravan Import, Tor Grüner, er godt fornøyd med salgssuksessen til Bürstner så langt i år og forteller at det er flere faktorer som gjør Bürstner til en stor favoritt blant norske kjøpere.

Perfekt for norske forhold

Bürstner tilbyr også et utvalg av campingvogner og bobiler som er spesielt tilpasset norske forhold. – Helårsbruk av bobil og campingvogn er en økende trend i Norge. Nordic-modellene er spesielt utviklet for norsk klima, og kan derfor brukes både sommer, vår, høst og vinter, forklarer Grüner.

– Modellene er dessuten fullspekket av utstyr og inneholder det meste kunden måtte trenge, helt uten tilleggspris. Dette er noe man måtte ha betalt ekstra for hos andre produsenter, påpeker han.

For 2018-sesongen har Bürstner lansert splitter nye Lyseo TD Nordic Edtion. Modellen er utviklet i samarbeid med norske forhandlere, med norske kjøpere i fokus. Foto: Oddgeir Visnes. (Foto: Oddgeir Visnes)

Vekt er viktig

Vekt har blitt en avgjørende faktor for mange kunder og de fleste volummodellene til Bürstner leveres på 3,5 tonn, som gjør at de kan kjøres med vanlig førerkort klasse B. – Alle volummodellene har en innvendig høyde på 205 cm, noe som gjør at bilene oppleves som åpne og luftige. I tillegg gir det mulighet for å bestille senkeseng uten at bilen blir for trang fremme, forklarer Grüner. – De fleste bobilmodellene til Bürstner har også en ekstra stor bodelsdør, og flatt gulv uten trinn og høydeforskjeller innvendig. Det nye Termogulvet gjør også at du holder varmen på bena, selv i minusgrader.
Romslige planløsninger, suverene vinteregenskaper og et omfattende standardutstyr er noen av faktorene som gjør campingvogner fra Bürstner til en favoritt blant mange nordmenn. Foto: Oddgeir Visnes. (Foto: Oddgeir Visnes)

Familievennlig

– I 2017 har vi satset stort på hele vognspekteret fra Bürstner. Alle Bürstner-vogner er produsert med tanke på sikkerhet, og er bygd med ALKO-kvalitetsunderstell. De kan også leveres med ALKO’s avanserte sikkerhetskobling, som gir enda større trygghet på veien. Med hele vognspekteret fra Bürstner, som inneholder både lette kjørevogner, større familievogner og produkter tilpasset norsk klima, har vi truffet markedet godt. I tillegg har vi et svært godt forhandlernett som har gjort en fantastisk jobb, avslutter Grüner.