Campingglade nordmenn velger merket gang på gang

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Campingglade nordmenn velger merket gang på gang

Hymer er landets mest solgte bobilmerke. Den tyske produsenten har toppet salgsstatistikken i Norge fem år på rad, og topper fortsatt statistikken per juli 2020. Hva er det som skiller Hymer fra de andre merkene på markedet?

– Det som skiller Hymer fra de andre merkene er nok at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt Pual skum i veggene, samt at en Hymer faktisk holder det som loves i forhold til kvalitet på produktene, forteller Esben Flaa, salgssjef hos Kroken Caravan Åndalsnes. Han påpeker at Hymer er uslåelige når det gjelder kvalitet for pengene.

Se flere

Et godt utvalg av modeller

– Kundene velger Hymer først og fremst på grunn av deres gode kvalitet og design, men også på grunn av bilenes gode vinteregenskaper. Jeg tror også at populariteten er tilstede fordi de har et imponerende utvalg av gode modeller. Alle vil finne en Hymer som passer sitt behov, forklarer Flaa. Norgesfavoritten Hymer tilbyr bobiler i fire ulike klasser, med et bredt utvalg av modeller og planløsninger.

Produktsortimentet spenner seg fra rimelige bybobiler til større luksusmodeller, og uansett hvilken bobil du velger vil du alltid finne en gjennomtenkt innredning og en praktisk planløsning. Bilene er også stillegående, solide og har svært gode varmesystemer.

Esben Flaa hos Kroken Caravan Åndalsnes forteller at Hymer er uslåelige når det gjelder kvalitet for pengene.

Prisvinner

Under kåringen av årets innovasjonspris i Tyskland kunne Norgesfavoritten Hymer glede seg over å ta med seg to priser hjem. Innovasjonsprisen er en prestisjetung anerkjennelse som hedrer bærekraftige løsninger, innovasjoner eller tjenester med enestående merverdi for brukerne.

Hymer vant pris for sin nye konseptbil VisionVenture som tar begrepet campervan eller bybobil til nye høyder. VisionVenture har også imponert innen design, og kunne i mai hente hjem prisen «Best of best» i kategorien konsept fra Automotive Brand Contest, en av de viktigste konkurransene i bransjen innenfor merkevarekommunikasjon og design.

Den andre innovasjonsprisen fikk Hymer for sin Hymermobil B-klasse MasterLine I 880, den ble rost som et innovativt produkt med godt design av juryen. Med en kjøretøylengde på nesten ni meter setter den integrerte bobilen nye standarder i premiumsektoren.

Se den unike Hymer VisionVenture

Service i etterkant av kjøpet

– Våre kunder er selvfølgelig opptatt av å kjøpe gode produkter, men også servicen de får i etterkant av selve handelen. Og der mener vi at vi ligger i toppsjiktet i vår bransje, forteller Flaa. Han forklarer at de ofte gir kundene råd om at de mest sannsynlig kommer til å selge bilen sin en gang, og at det da er utrolig viktig å kjøpe gode produkter som er etterspurte i markedet. Slik at kundene enklere kan gå til anskaffelse av ny bobil.

Modellutvalget til Hymer spenner seg fra rimelige bybobiler, til luksusmodeller i millionklassen.

– Produktene fra Hymer gjenspeiler nøyaktig det kundene forventer: Utmerket kvalitet, høy komfort, solid utstyr og høyeste grad av sikkerhet, røper salgssjefen. Alle Hymers modeller kan dessuten levers som Norway Line, som betyr at bilen er spesielt tilpasset nordiske forhold. Disse bilene er godt isolerte, solid bygget og velutstyrte.

Se våre leveringsklare Hymer-bobiler her

Spørsmål om Hymer?

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.