Norges Caravanhovedstad

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Norges Caravanhovedstad

Åndalsnes og Rauma er kjent som verdens beste sted for naturglade mennesker, og kan skilte med mektige fjelltopper og nasjonale turistattraksjoner. Mindre kjent er det kanskje at byen også regnes som Norges Caravanhovedstad.
Mellom mektige fjelltopper og bratte daler i Åndalsnes - ligger forhandleren og caravansenteret Kroken Caravan Åndalsnes. I samme lokale finner man hovedkontoret til Norges aller største caravanimportør, med hele 46 års erfaring og et landsdekkende forhandlernett. Et steinkast unna ligger også hovedkontoret og lageret til Norges største leverandør innen caravanrekvisita og tilbehør, og det er ikke uten grunn at byen blir regnet som Norges Caravanhovedstad.
Hos caravanforhandleren i Åndalsnes skal du alltid oppleve trygghet i forhold til oppfølging, deler og service, uansett om du handler ny eller brukt bobil eller campingvogn. (Foto: Jens Lyngstad)

Komplett caravansenter

Kroken Caravan Åndalsnes er en autorisert forhandler, med egen salgsavdeling, et topp moderne caravanverksted og en rikholdig utstyrsbutikk. Forhandleren er en avdeling i Kroken Caravan Detalj AS, som eies av Kroken-gruppen. Avdelingen i Åndalsnes har i dag 15 ansatte og er stadig under utvikling. I 2017 passerer Kroken Caravan Detalj AS for første gang i historien en omsetning på over en halv milliard kroner. Forhandlerens tilknytning til Kroken-konsernet og utstyrsleverandør Max Fritid gjør at mange av prosessene er mer effektive enn ellers i bransjen. Kroken Caravan Åndalsnes kan blant annet kan skaffe deler til sine kunder innen svært kort tid, og har kontinuerlig en tett dialog med importøren av sine egne merker.
Svein Erik Gråberg har ansvaret for den daglige driften av forhandleren Kroken Caravan Åndalsnes, som er lokalisert midt i Norges Caravanhovedstad. (Foto: Jens Lyngstad)

Autorisert forhandler

Daglig leder Svein Erik Gråberg påpeker at det er store forskjeller i å handle hos en autorisert forhandler og hos en sideimportør. – Som autorisert forhandler er man tilknyttet en større profesjonell partner eller importør. Handler man hos en autorisert forhandler sikrer man seg derfor i etterkant av kjøpet. Da blir alle garantier og reklamasjoner fulgt opp og tatt seriøst, forklarer han. – Vi har jobbet i 46 år for å gjøre bransjen mer profesjonell og gjør alt vi kan for at våre kunder skal bli fornøyde. Vårt medlemskap i Norges Caravanbransjeforbund sikrer at de ansatte får tett oppfølging og kursing, med mål om å sørge for sikkerhet og det beste for kunden. Det er kun autoriserte importører og forhandlere som kan være medlemmer, sideimportører har ikke den muligheten, påpeker Gråberg.
Eivind Bale jobber som servicesjef hos Kroken Caravan Åndalsnes. Han forteller at de også tilbyr gode service- og garantiordninger for alle kunder. (Foto: Jens Lyngstad)

Utvidet garantiordning

Servicesjef hos Kroken Caravan Åndalsnes, Eivind Bale, forklarer at som autorisert merkeforhandler gjennomfører forhandleren også nødvendige sikkerhetsaksjoner fra produsentene, noe som er en stor fordel for kunder som velger å investere i ny bobil eller campingvogn. – Kunder som handler ny bobil hos oss får dessuten alltid 5 års Norgesgaranti. Den utvidede garantiordningen betyr større trygghet, både i forhold til driftssikkerhet og annenhåndsverdi.
Stadig økende salg og økte markedsandeler gjorde at Kroken Caravan Åndalsnes vokste ut av lokalene sine. Nå har de åpnet et splitter nytt caravanverksted. (Foto: Jens Lyngstad)

Midt-Norges største caravanverksted

Forhandleren har også en av landets største utstyrsbutikker og driver Midt-Norges største caravanverksted, som åpnet tidligere i år. Verkstedet rommer 12 enheter i arbeid til enhver tid, og samarbeider med Åndalsnes Bilverksted slik at man får gjennomført reparasjon av både motor og chassis på samme sted. – I forbindelse med åpningen av det nye verkstedet vårt har vi også inngått et forpliktende samarbeid med de største forsikringsselskapene i landet. Dette betyr at vi reparerer skader på samtlige bobiler og campingvogner i Norge. Du trenger ikke å ha kjøpt hos oss eller eie ett av våre merker, forklarer daglig leder Svein Erik Gråberg.
Luksusmerket Niesmann + Bischoff er et av bobilmerkene du finner hos forhandleren i Åndalsnes. (Foto: Jens Lyngstad)

Bredt spekter av produkter og tjenester

Kroken Caravan Åndalsnes selger både nye og brukte campingvogner og bobiler, og fører de anerkjente merkene Hymer, Bürstner, Carado, Laika og Niesmann, samt husvogner fra Atlas.

– Vårt produktspekter favner fra den helt enkle campingvogna, til bobiler i millionklassen. Vårt hovedmål er at absolutt alle kunder skal være fornøyde med sin handel, uansett om de benytter seg av våre verkstedstjenester, kjøper rekvisitta, deler, bobil eller vogn. Vi tilbyr også svært gunstige finansieringsordninger for alle kunder, i samarbeid med Santander, avslutter Gråberg.