Niesmanns luksuslinere

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Niesmanns luksuslinere

Bobiler fra Niesmann + Bischoff oser av eleganse. Ved hjelp av fremragende designere, utviklere og ingeniører har de skapt det ypperste av luksuriøse linere. Kroken Caravan Åndalsnes tilbyr et bredt utvalg av bobiler fra Niesmann - og her gir vi deg full oversikt over modellutvalget til luksusprodusenten.
Niesmann + Bischoff er en perfekt kombinasjon av luksus, design og eleganse. Uansett hvilken modell du velger får du et godt utstyrt kjøkken, rikelig med benkeplass og et romslig kjøleskap med integrert fryser. Takket være satellitt-forbindelsen kan du se favoritt TV-programmene dine på LED-flatskjermen til enhver tid - i en svært behagelig sittegruppe.
Niesmann + Bischoff er kjent for å produsere luksusbobiler av høyeste kvalitet.

Eksepsjonelt design

Modellene byr også på bad med regndusj og en stor vanntank. Den praktiske bakre garasjen har dessuten god lagringsplass til alt av nødvendig utstyr. Modellene kombinerer imponerende dynamikk og innovativ teknologi med eksepsjonell komfort. Hver krik og krok byr på noe vakkert du kan lene øynene dine på, og flere av linerne har vunnet en rekke internasjonale designpriser. Luksusleverandøren tilbyr bobiler i tre ulike modellserier, med et bredt utvalg av planløsninger og utstyrspakker. Se hele modellutvalget lenger ned i saken.
Bobilene fra Niesmann + Bischoff preges av utmerket design, førsteklasses interiør og høy kjørekomfort. 

Mobil luksus hele året

Niesmann + Bischoffs spesielle varmesystem sørger for at bobilen holder seg varm og lun innvendig, selv med flere minusgrader på utsiden. På grunn av varmesystemet og luftsirkulasjonen er bobilene Arto, Flair og Smove optimalt utstyrt til enhver årstid. Bilens isolasjon spiller også en viktig rolle. Niesmann + Bischoff konstruerer nemlig sine vegger ut fra det innovative sandwich-prinsippet, med styrofoam på innsiden og aluminium på utsiden. Styrofoam er et suverent isolasjonsmateriale med lav vekt, som er motstandsdyktig mot både fukt, mugg og råte.
Den kompakte designperlen Smove er den første i sitt slag. Innredningen er elegant og bilen har et sporty eksteriør. 

Smove

Smove er det nyeste tilskuddet i produktsortimentet til Niesmann + Bischoff. Smove står for "smart move". Produsenten presenterer selv bobilen som en kompromissløs kombinasjon, hvor man har komforten til en liner og smidigheten til en delintegrert bobil. - Smove er på mange måter revolusjonerende. Modellen er lavprofilert delintegrert slik at den ser ut som en liner, og er den første i sitt slag, sier Tor Grüner hos Kroken Caravan Import. - Her har Niesmann beholdt karosseriet og brukt samme byggemåte som på linerne. Men, for at den skal bli halvintegrert er bilen litt smalere og lavere, forklarer Grüner.
Med mange planløsninger å velge mellom finner du garantert en Arto som passer ditt behov.

Arto

Niesmann Arto er førstevalget til skiesset Ole Einar Bjørndalen. Skiskytterkongen har hatt sin Arto i mange år. For å forberede seg optimalt til OL i 2014 brukte han blant annet luksusbobilen til trening og restitusjon. Med mange planløsninger å velge mellom finner du garantert en variant som passer akkurat ditt behov. Den eksklusive bilen kombinerer imponerende dynamikk og innovativ teknologi, med eksepsjonell komfort. Arto er en svært romslig bobil, og er noe av det nærmeste du kommer et luksushotell på fire hjul.
Det utvendige designet til Flair er inspirert av personbiler, og gjør modellen til en bobil helt utenom det vanlige. 

Flair

Niesmann Flair er uten tvil en suveren luksusbobil, og er den aller største modellen i produktutvalget. Modellen er romslig, helintegrert og med alt utstyr du kan tenke deg. I 2017 ble Flair hyllet internasjonalt, og ble kåret til en av vinnerne av den prestisjetunge "German Design Award". Det tyske designrådet er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen design. Den internasjonale fagjuryen i det rådet tildelte Flair vinntertittelen for fremragende designkvalitet i kategorien Transport. Dette er den eneste offisielle designprisen som gis ut i Tyskland.