Bürstner Averso Plus Campingvogn

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Bürstner Averso Plus

Den nye Averso Plus har fått en omfattende oppgradering, med blant annet nye LED-baklys.

Denne campingvognen holder det navnet lover, og den tilbyr enda mer enn det. Alle tre planløsninger (500 TS, 510 TK, 520 TL) til Averso Plus er utstyrt med en stor senkeseng over bakre sittegruppe, og med plass til enten seks (500 TS) eller syv personer kan serien trygt kalles familievennlig. I tillegg til to sengeplasser i senkesengen og to faste sengeplasser, kan du re opp sittegruppen til to personer. Ikke minst er det mulighet for en syvende sengeplass ved å re opp en ekstra plass mellom enkeltsengene (520 TL) eller den lille sittegruppen (510 TK). Her snakker vi om å utnytte plass innvendig optimalt!

Maksimal romøkonomi og kompakte dimensjoner – dermed lavere vekt sammenlignet med tilsvarende campingvogner.

I en Bürstner finner du stadig nyttige og funksjonelle detaljer – som det ideelt plasserte klesskapet, oppbevaringsplassen under sengen som er tilgjengelig både utenfra og innenfra, eller den indirekte belysningen på overskapet i kjøkkenet.

Når man er litt småsulten, setter man pris på et velutstyrt kjøkken, med soft-touch-materialer for å beskytte overflaten og valsemonterte metallskinner på skuffene.

Har du spørsmål om Bürstner Averso Plus?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Kroken Åndalsnes