Eriba Nova Trend Campingvogn

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Eriba Nova Trend

Den velkjente og ekstremt populære premium-modellen ERIBA Nova har blitt redesignet og er nå tilgjengelig i to utstyrsvarianter; Trend og Ambience. Med den innovative CLIMADUR konstruksjonsteknologien oppnås de beste isolasjonsegenskapene, maksimal stabilitet og lang levetid. Campingvognene kjennetegnes av sin karakteristiske runde form og frister med god lagringsplass og et komfortabelt sitteområde. ERIBA Smart Home System gjør styringen til en lek, slik at funksjonalitet og komfort også er på topp.

Interiørløsningen gir god romfølelse med tilnærmet fri sikt fra stue, gjennom kjøkken, til soverom. Det romslige kjøkkenet ser ikke bare elegant ut, men har også en praktisk, stor arbeidsbenk og mye oppbevaringsplass. Sittegruppen ligger inntil kjøkkenet og gjør det enkelt for den som lager mat å ha kontakt med gjestene.

Det moderne, lyse badet med et speil med lys og en rekke hyller rømmer alt som trengs når man er på farten. Badet er utstyrt med en 40 x 40 cm takluke med blendingsgardin og myggnetting.

Soverommet kan adskilles fra bo-delen med en plissédør. Alle integrerte senger er utstyrt med en ergonomisk sokkel i tre som i kombinasjon med en 7-soners madrass av høy kvalitet, gir deg maksimal sovekomfort. Lagringsplassen under den romslige sengen er også tilgjengelig utenfra via en egen luke. Ved sengen er det montert holder og ladestasjon til to batteridrevne lamper. Alt av lys i vognen er dimbart.

Har du spørsmål om Eriba Nova Trend?

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Kontakt Kroken Åndalsnes