Averso-serien gjenoppstår

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Averso-serien gjenoppstår

Etter ett års pause er Bürstners Averso campingvogner endelig tilbake på det norske markedet. Den nye serien for 2017-sesongen er totalt redesignet og består av 11 ulike planløsninger. Det største høydepunktet er trolig den romslige familievognen Bürstner Averso 720 TK.
Den nye Averso-serien oppfyller de aller fleste ønsker. Vognene overbeviser allerede ved første blikk med et elegant design, og skårer høyt med sitt ypperlige serieutstyr. Alle vognene i serien er totalt redesignet både innvendig og utvendig for den nye sesongen. Utsiden har fått et nytt og sterkere glassfibertak, samt den nyeste sikkerhetsteknologien, blant annet automatisk reguleringsbremse. Dette gjør Averso til en ekte Bürstner. Med hele 11 planløsningsvarianter tilbyr Averso allsidige utformingsmuligheter og stor ytelse, til en meget attraktiv pris.


Averso har blitt totalt redesignet for 2017-sesongen. Avbildet vogn har glatte utvendige plater, dette fås som valgfritt ekstrautstyr.

Romslig familievogn

Den nye 720 TK modellen er Bürstners største vogn i Averso-serien. 720 TK har opp til åtte sengeplassen, da sittegruppen bak i vognen kan legges ned og har plass til to små. Dette er med andre ord den perfekte vogn for en stor familie. Vognen leveres med ulike utstyrspakker, både designpakke, dusjpakke og to ulike vinterpakker, noe som gjør at du enkelt kan bruke denne vognen hele året. Den nye campingvognen er hele 942 cm lang (inkludert drag) og 250 cm bred.
Fargene i vognen er naturlige og skaper en behagelig atmosfære. 

Soveplass til alle


Vognen har to soveplasser i køyesenger bakerst i vognen, to soveplasser i dobbeltsengen i midten av vognen og mulighet for å legge ned sittegruppen både forran og bak i vognen for fire ekstra sengeplasser. Bakerst i vognen finner man køyesengene, samt den koslige sittegruppen med et lite og praktisk bord. Vinduene i vognen slipper inn et behagelig og naturlig lys. Vognen fremstår som elegant og stilren.
Den romslige sittegruppen forran i vognen har god utsikt mot kjøkkenet. De nye, moderne overskapene har avrundede skapdører i hvit høyglans.

Høydepunkter innvendig

- Totalt 8 mulige sengeplasser - Kan leveres med Alde gulvvarme - Holder til flatskjerm inkludert - Tofarget møbeldekor og et stort utvalg av tekstiler - Innvendig ståhøyde 198 cm - Flott kjøkken med masse oppbevaringsplass - 5-sone kaldskummadrasser av høy kvalitet - Integrerte hyller og god plass til utstyr på badet
Averso 720 TK er en meget romslig campingvogn med et moderne og elegant design.

Høydepunkter utvendig

- Glassfibertak for bedre beskyttelse mot vær og vind - Moderne sikkerhetsunderstell med anti-slingring-clutch - Automatisk reguleringsbrems - Støtteben - Dragdeksel som beskytter mot værpåvirkning - God lagringsplass i den fremfre stueboksen
Kjøkkenet har smarte løsninger og mye lagringsplass, kjøleskapet i vognen har et volum på hele 175 liter og kjøkkenskuffene har soft-close lukkefunksjon. 

Teknisk informasjon

Lengde: 942 cm inkludert drag Karosserilengde: 810 cm A-mål: 210 cm Bredde: 250 cm Total høyde: 265 cm Innvendig høyde: 198 cm Tillatt totalvekt: 2200 kg og 2500 kg Egenvekt: 1815 kg (uten ekstrautstyr) Avbildet vogn i artikkelen veier 1951 kg med ekstrautstyr.