Romsdalen og Atlanterhavsveien

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Romsdalen og Atlanterhavsveien

Da Europas største bobilprodusent skulle finne omgivelser til sin nye reklamefilm for Norges mest solgte bobilmerke, falt valget på Romsdalen og Atlanterhavsveien.
Hymer er Norges mest solgte bobilmerke, og toppet salgsstatistikken i både 2015, 2016 og 2017. Kjent for innovasjon og med utstyr og produktegenskaper tilpasset vårt nordiske klima, har Hymer satt sitt eget preg på bransjen og blitt en solid favoritt blant norske campingentusiaster. Sammen med importøren Kroken i Åndalsnes er det nå lansert en ny, "norsk" reklamefilm med Norgesfavoritten i hovedrollen. Romsdalen og Atlanterhavsveien ble valgt som kulisser for den nye filmen.

SE DEN NYE HYMERFILMEN HER:

– Kundene velger først og fremst Hymer på grunn av deres uslåelige kvalitet og design, men også på grunn av bobilenes gode helårsegenskaper. Hymer har også et imponerende utvalg av gode modeller, og alle vil finne en Hymer som passer sitt behov, sier Svein Erik Gråberg, daglig leder ved Kroken Caravan Åndalsnes. Kroken Caravan Åndalsnes og Ålesund Caravan er de eneste offisielle forhandlerne av Hymer i Møre og Romsdal.
Tor Grüner er sjef i Kroken Caravan Import, som representeter Hymer i Norge. (Foto: Oddgeir Visnes)

Norges største importør


Det er Kroken Caravan Import som står bak den nye Hymer reklamefilmen. Importøren er lokalisert i Åndalsnes, ofte omtalt som Norges Caravanhovedstad, og er bransjens største aktør i landet med en omsetning på 1,3 milliarder kroner i 2017. Hele Kroken-gruppen med sine forhandlere omsetter for mer enn 2,5 milliarder årlig.
Sven Erik Gråberg ved Kroken Caravan Åndalsnes forteller at Hymer er en stor favoritt blant kundene. Foto: TIBE. 

Blant de beste i Europa

Den tyske campinggiganten er rangert blant de mest innovative og suksessrike caravanprodusentene i Europa. Bobilene fra Hymer er kjent for sin høye kvalitet og lekre design. Uansett hvilken modell du velger vil du alltid finne en gjennomtenkt innredning og en praktisk planløsning. Bilene er stillegående, solide og har svært gode varmesystemer.
Hymer har tronet salgsstatistikken i Norge i tre år på rad, her avbildet på Atlanterhavsveien i vinter. (Foto: Jens Lyngstad)

Egnet for norden

– Produktene fra Hymer gjenspeiler nøyaktig det kundene forventer: Utmerket kvalitet, høy komfort, solid utstyr og høyeste grad av sikkerhet, forteller Gråberg. Alle Hymer-bobiler som leveres fra fabrikken er egnet for vinterbruk, og kan derfor benyttes hele året. Alle Hymers modeller kan dessuten levers som Norway Line, som betyr at bilen er spesielt tilpasset nordiske forhold. Disse bilene er godt isolerte, solid bygget og velutstyrte.
Verkstedgjengen hos Kroken Caravan Åndalsnes tar service på alvor og gir tett oppfølging. Foto: Espen A. Istad.

Utvidet garantiordning

Som autorisert forhandler har Kroken Caravan Åndalsnes er bredt utvalg av modeller fra Hymer på lager. – Kom gjerne innom oss, så hjelper vi deg med å finne riktig modell. Kjøper du Hymer hos oss gir vi dessuten alltid 5 års Norgesgaranti. Den utvidede garantiordningen betyr større trygghet, både i forhold til driftssikkerhet og annenhåndsverdi, forklarer Gråberg. Han forteller også at deres nye, autoriserte merkeverkstedet følger kundene tett opp og gir god service i etterkant av kjøpet.