Klassens mest romslige

Vent, før du går...

Ta en titt på disse produktene, kanskje noe for deg?
Se flere

Kontakt Kroken Åndalsnes

Lurer du på noe? Spør!

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA og Google Personvernerklæring og Vilkår for bruk er gjeldende.

Klassens mest romslige

Nordmenn vil gjerne ha bobiler som har alt. Men bilene trenger slett ikke være kjempestore for å fungere som et hjem på veien. Laika Ecovip 600 er en helintegrert bobil under 6 meter. Og best av alt? Du kan kjøre den med vanlig førerkort.
Med en splitter ny fabrikk i hjertet av Toscana, et spennende modellprogram og høy kvalitet har Laika erobret mange nordmenns hjerter. Fornøyde kunder er merkets mål og filosofi – og med en bobil fra Laika ligger alt til rette for å virkelig nyte La dolce vita.

– Du ser det på designet at dette er biler som er inspirert av Italia og de er rett og slett veldig flotte, forteller daglig leder ved Oslo Caravan, Bente Arnesen.


Den mest romslige på markedet


Laika har et solid og spennende modellprogram, og de siste årene har de praktisk talt fornyet samtlige av sine modeller: Ecovip, Kreos og Rexosline. Arnesen forteller at det allikevel er en spesifikk modell som utpeker seg.

– Ecovip har en smart, liten variant som er under 6 meter lang. Dette gjør at du kan kjøre bobilen med vanlig førerkort, klasse B. Med en bredde på hele 2,3 meter er modellen den mest romslige på markedet, så den er veldig fin, påpeker hun.

Passer godt for høye nordmenn
Ecovip 600 er bygget på et Fiat Ducato chassis og er en helintegrert bobil. Ecovip er laget for deg som er på jakt etter et kjøretøy med sterk personlighet – det italienske designet skiller seg ut med en moderne front og spennende detaljer. Ecovip 600 har totalt fire sengeplasser, elektrisk senkeseng og praktiske løsninger. Laikas bobiler er godt egnet for vinterbruk og du kan velge mellom Alde og Truma Combi som oppvarmingssystem.

Kjøkkenet har god plass til oppbevaring av kjøkkenutstyr, samt en laminert benkeplate som er lett å rengjøre. Salongen er tradisjonelt utformet med plass til fire. Dimmbar LED-belysning skaper en stemningsfull atmosfære. – Laikas bobiler passer godt for høye nordmenn som meg, ler Arnesen. Bodelen har en takhøyde på 2,05 meter.
Medlemmene i den norske Laika-klubben sammen med eksportsjef Martina Merlotti utenfor Laika-fabrikken.

Ny fabrikk i hjertet av Toscana

25. februar i 2016 åpnet Laika Caravans splitter nye bobilfabrikk i San Casciano Val di Pesa, like utenfor Firenze i Italia. 40 millioner Euro ble investert i anlegget og det nye fabrikkanlegget er blant de mest avanserte i Europa. 30.000 kvadratmeter er utrustet med det mest moderne utstyr innen produksjonsteknologi. Bobilprodusent med egen fanklubb Det er absolutt ikke alle bobilprodusenter som kan skryte på seg å ha egen fanklubb, men det kan altså italienske Laika. I Norge har en gruppe mennesker med spesiell forkjærlighet for Laika bobiler dannet en egen interesseorganisasjon – Norsk Laikaklubb. Det er ingen forutsetning at du selv eier en Laika, men du bør ha stor sans for bobilene og merket. Klubben er en interesseorganisasjon for eiere av Laika bobiler og andre med en spesiell interesse for Laika bobiler. Her handler det om både å dele erfaringer og skape sosialt samvær med felles aktiviteter.